Joga La-vita

Imate težave s hrbtenico, vratom ali drugimi sklepi, veliko sedite ali pa želite morebitne težave s sklepi le preprečiti? Poznate tisti občutek, ko ste zategnjeni ali v krču? Želite živeti v večji harmoniji s svojim telesom, umom in duhom, si končno vzeti kvaliteten čas zase ter biti polni življenjske energije?

Rešitev se skriva v hatha jogi. Hatha joga je vadba položajev (asan), tehnik dihanja (pranajama) in prisotnosti (meditacije, sproščanja). Z njo skrbite za celostno regeneracijo telesa, uma in duha. Brez regeneracije slej ko prej zbolite. Pojavijo se obrabe sklepov, deformacije, bolečine, hernija, išias ali druge težave. Vaše telo vam bo hvaležno in vam bo povrnilo vaš vložek s svežo energijo. Hvaležen vam bo tudi vaš dih, ki vas bo napolnil z življenjsko silo, vaš um, ki bo deloval bolj ostro in vaša duša, s katero se boste počutili bolj povezano in vas bo usmerjala na pravo pot.

Vadbe bodo zaradi boljše kvalitete izvajanja potekale v skupinah z omejenim številom udeležencev. V pomoč na vsakem koraku vam bom certificirana učiteljica joge Ana Dvoršak, ki se bom v vaše dobro maksimalno potrudila z individualnim pristopom. Z jogo se ukvarjam že 10 let in predstavlja nepogrešljiv del mojega življenja. Po dolgem, napornem dnevu, ko je moja pozornost večinoma obrnjena navzven, se s pomočjo joge ponovno obrnem navznoter, se začutim in zaključim dan. Poleg tega pa si že dolga leta z njeno pomočjo lajšam bolečine v križu in kolenu. Med samo vadbo dajem veliko poudarka na pravilni drži in krepitvi mišičnih stabilizatorjev telesa. Poleg tega se učimo poslušati svoje telo in ne le slepo slediti navodilom ter biti nežni do sebe. S konstantno in redno vadbo boste dosegli neverjetne rezultate na vseh področjih svojega življenja

Prva vadba je BREZPLAČNA, če se odločite vadbo obiskovati, je obisk vštet v paket. Pridružite se nam in ugotovite, ali je vadba z Ano tisto, kar ste iskali. Prijave sprejemam preko kontaktnega obrazca ali preko telefona 040 885 343. Rezervirajte si svoje mesto v skupini čim prej. Pridružite pa se nam lahko kadarkoli med letom.

Urnik vadb Joga La-Vita v PGD Barje (Peruzzijeva cesta 101):
petek: 18:30-20:00 HATHA JOGA

Cenik

  • 1-mesečni paket: 46 eur
  • 3-mesečni paket: 120 eur
  • 6-mesečni paket: 230 eur
  • Posamezen obisk: 13 eur

Za študente, brezposelne in upokojence 10 % popusta. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

Organizator: La Vita, Rozalija Hartman s.p.
več informacij o vseh programih najdete na Facebook strani Joga La-Vita
Za prijavo na e-novičke ali več informacij pišite preko kontaktnega obrazca ali preko telefona 040 885 343 Ana.