Ženska joga

NOVO – ŽENSKA JOGA je vadba joge, v katero so vključeni elementi ženskega principa delovanja, kot so intuitivnost, nežnost, mehkoba, podpora ter predvsem cikličnost. Več časa bomo posvetile raziskovanju svojih globin, povezovanju z maternico, pomenu menstruacije. Vaje bomo izvajale kar se da pretočno, veliko se bomo povezovale z elementom vode (ki je najbolj ženski element). Prilagajale se bomo glede na počutje in vadile samosprejemanje, zaznavanje lastnega počutja in potreb ter izražanja le-teh.

Skozi vadbo bomo gradile globji odnos s sabo, se učile biti nežne do sebe in do svojega telesa.

Vadbo vodi certificirana učiteljica joge Ana Dvoršak, ki v vadbo vpleta z žensko energijo jina. Zadnja leta se namreč veliko ukvarja z raziskovanjem svoje ženske narave, cikličnosti in pomena menstruacije. Ženske smo po svoji naravni izrazito intuitivna, čustvena in nežna bitja, ki delujemo ciklično. Menstruacija pa predstavlja očiščevalen, transformativen del cikla in je za ženske zelo pomembna in sveta. Vadbo prilagaja počutju in vas uči, kako poslušati svoje telo in ne le slepo slediti navodilom ter biti nežni do sebe. Joga zanjo predstavlja nepogrešljiv del življenja. Po dolgem, napornem dnevu, ko je njena pozornost večinoma obrnjena navzven, se s pomočjo joge ponovno obrne navznoter, se začuti in zaključi dan. Poleg tega pa si že dolga leta z njeno pomočjo lajša bolečine v križu in kolenu.

Po poklicu je psihologinja, opravljen ima tečaj čuječnosti, je pa tudi voditeljica ženskih krogov (rdečih šotorov) ter strastna raziskovalka svojih globin. Z jogo se ukvarja že 10 let. Najbolj pa je trenutno mama svojemu 2-letnemu sinu Vidu.

 

Si želite vadbe, s katero boste trenirali mehkobo in ne grobosti? S katero se boste učili s svojim telesom ravnati spoštljivo? Si želite povezati s centrom svoje ženskosti, z maternico? Se želite bolj spoznati in čutiti ter lahkotneje izražati?

Na vadbi ženske joge lahko pričakujete, da boste sprostile svoje telo, osvobodile svoj dih, se povezale s svojo žensko dušo, svojo pozornost iz razuma vsaj v času vadbe preusmerile na telo in trebuh (ter maternico) ter prebudile svojo intuicijo.

Prva vadba je BREZPLAČNA, če se odločite vadbo obiskovati, je obisk vštet v paket. Pridružite se nam in ugotovite, ali je vadba z Ano tisto, kar ste iskali. Prijave sprejemam preko kontaktnega obrazca ali preko telefona 040885343. Rezervirajte si svoje mesto v skupini čim prej. Pridružite pa se nam lahko kadarkoli med letom.

Urnik vadb Joga La-Vita v PGD Barje (Peruzzijeva cesta 101):
petek: 18:30-20:00 HATHA JOGA

Urnik vadb Joga La-Vita na Ižanski c. 303 (stara OŠ Barje):
četrtek: 18:30-20:00 ŽENSKA JOGA,

Cenik:
Večerna 90-minutna vadba 1x tedensko:
1-mesečni paket: 50 eur
3-mesečni paket: 130 eur
6-mesečni paket: 240 eur*
Posamezen obisk: 15 eur
Zakup 10ih obiskov: 140 eur (koriščenje do konca junija 2018)
Jutranja 75-minutna vadba 1x tedensko:
3-mesečni paket: 105 eur
6-mesečni paket: 190 eur*
*možnost plačila v dveh obrokih.
Možnost zakupa vadbe večkrat tedensko. Druga vadba v tednu 50% ceneje in tretja 60% ceneje. Za študente, brezposelne in upokojence 15% popusta. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

Prijave možne na: Ana Dvoršak preko preko kontaktnega obrazca ali telefona 040 885 343.