Delavnica: Tantra v odnosih in spolnosti

Paket 4 srečanj:
14. 2., 21. 2., 28. 2. in 7. 3. 2022
17.30-20.30

Karkoli počneš, počni meditativno in popolno – tudi seks. Spregovorili bomo o sveti spolnosti, ki povezuje tudi duše ne le telesa. Spolnost je še vedno tabu tema v partnerskih odnosih, zato je čas da o tem spregovorimo iskreno in odprto. Govorili bomo o tem kaj mora ženska vedeti o sebi, ter tudi kaj mora moški vedet o ženski. Seveda bo govora tudi kaj mora ženska vedet o moškem in moški o sebi. Obdelali bomo tudi termina dober ljubimec in dobra ljubimka. Zakaj je moški sonce ženska luna. Vpliv cikličnosti žensk na odnos. Kako nad konflikti v odnosu. Poslušanje partnerjev v odnosu (poslušam … pa tudi slišim?). Vaje za povezovanje in dober stik partnerjev, dihalne vaje, vaje za dvigovanje orgazma, tantrična spolnost, zadrževanje ejakulacije, čakre, taoistične tehnike) … Vse to in še več bomo obdelali v nedeljski delavnici, zato enostavno morata bit z nami. 

Morda mala informacija za moške o ženskah in nekaj od ženske za ženske.

Kadar pride do prehitre penetracije, torej kadar naša yoni ni ogreta, se na spolnih organih delajo rane in trajne poškodbe, duša pa se s tem prazni. Kadar ste torej v spolnem aktu brez da ste lepo ogrete, strastne in to počnete zgolj ali samo za partnerja, ste v velikem minusu tako vi, kot vaš partner. Ne en ne drugi nič ne dobi, oba samo izgubita. Ne počnite tega za druge, počnite to iz ljubezni in strasti, poželenja ter svoje odprtosti in ognjene želje. Ženske se ne zavedamo kakšno škodo si delamo kadar “se ljubimo” za ljubi mir v hiši ali kadar partner našo ljubezen dojema samo skozi spolnost. Nabiramo si male zamere, ki skozi čas postanejo velika bolečina in odpor do partnerja. Kadar ne čutite želje, objemite svojega partnerja in mu povejte, da ga imate rade in da mu ljubezen kažete na veliko drugih načinov, če je temu seveda zares tako.

In kaj bomo na delavnici počeli vse tri dni?

Obdelali termina dober ljubimec in dobra ljubimka. Zakaj je moški sonce ženska luna. Vpliv cikličnosti žensk na odnos. Kako nad konflikti v odnosu. Poslušanje partnerjev v odnosu (poslušam … pa tudi slišim?). Vaje za povezovanje in dober stik partnerjev, dihalne vaje, vaje za dvigovanje orgazma, osnove tantrične masaže za domačo rabo, zadrževanje ejakulacije, čakre, taoistične tehnike. … Vse to in še več bomo obdelali v treh dneh na delavnici.

Če si želiš s partnerjem raziskovanja, več zavedanja in prisotnosti ter poglobitve odnosa skupaj z mano, te vabim na sklop druženj v varnem krogu na delavnici za pare; Tantra v odnosih in spolnosti, ki bo od 28. januarja in do 30. 1. 2021 med 9h do 16h.

Delavnica bo interaktivna, veliko bomo delili in presegali naše meje in tabuje.

Cena paketa štirih delavnic je 780 € za par. Za študente 680 € za par. V ceni so tudi napitki, prigrizki, sadje in masažno olje, ter pripomočki za masažo. Ker pa vas želim podpreti na vaši poti do večjega čutenja in povezovanja ter sreče s svojim partnerjem v letu 2022, sem se odločila, da je cena za delavnico tokrat zgolj 210 € za par, kar je resnično eksluzivna ponudba za to delavnico in cena velja za vplačila do 31. 1. 2022, nato je 300 €. Za študentske pare pa je cena zgolj 150 € za par, po 31. 1. pa 190 €.

Lokacija delavnice Ljubljana, informacijo o točni lokaciji delavnice izveste ob prijavi, 4 dni pred delavnico. Prijava velja z vplačilom delavnice. Število parov je omejeno, zaradi zagotavljanja intimnosti in kvalitete izvedbe, zato pohiti s prijavo na mail rozalija@la-vita.si ali 040 628 080.

 

Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463 račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).