Delavnica za moške, ki si želijo bit odlični ljubimci

22. 9. 2020
17.00-20.15

Vsi mi smo že v osnovi ljubitelji Tantre, ker smo bili vsi rojeni kot božansko, ljubeče in čisto bitje.

Kadar večina ljudi razmišlja o Tantri, razmišljajo o Kama Sutri in številnih neudobnih spolnih položajih, ki se zdijo neprimerni tudi za dobro natrenirane jogiste. Mnogi mislijo, da je Tantra vse o seksu. Da je spolnost del Tantre, ker je Tantra ljubezen; Tantra je življenje. Torej seksualnost očitno sodi v to široko kategorijo.

Tantra je ljubezen. Tantra je povezava, prisotnost in zavest, ki se nanaša na samega sebe in drugega. Tantra združuje duhovnost in spolnost kot platformo za poglabljanje v samozavedanje in krepitev moči, in je sveta pot.

Raziskovanje Tantre ustvarja prostor za preboj svetlobe in zdravljenje sramu, krivde, frustracij, kompleksov, zlorab in zatiranja .

Torej, kako postanem tantrični ljubimec?

Prinašanje Tantre v svoje življenje pomeni, da boste v življenje povabili več ljubezni in prisotnosti in da, to vključuje tudi vaše spolno življenje.

Na delavnici boste dobili tudi kar nekaj smernic kako v spalnici prebuditi tantričnega ljubimca v sebi. V razmislek do delavnice:

  • pomislite na ljubezen kot ritual
  • razmišljajte in postavite namere pred ljubeznijo.
  • zavzemite se za prisotnost
  • vadite tantrično masažo na vašem partnerju.
  • kako zadržati svoje seme.
  • umaknite vsa pričakovanja z dnevnega reda
  • tehnike dihanja za dvig energije

Zavzemite se za poglabljanje vaše vezi, namesto da bi dosegli vrhunec. In ko enkrat naredite ta mentalni premik, se bo vrhunec pojavil naravno, nepričakovano in še bolj intenzivno.

Ko boste res uživali na poti bo cilj kozmičen.

Prijave do 3 dni pred delavnico na mail rozalija@la-vita.si ali tel 040 628 080. Rezervacija velja z vplačilom kotizacije vsaj dan pred pričetkom delavnice.

Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463 račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

Cena delavnice 50 €, za študente in brezposelne 40 €. Vabljeni.