En lep sončen pozdrav!

Po poletnem oddihu se vam ponovno oglašam in vabim na jogo. Počasi se začenja nova sezona, pred tem pa bomo začele z brezplačnimi vadbami.

Želite letos počasi preiti v jesenski tempo?
Si želite jeseni začeti z jogo, pa ne veste, kam bi šli?
Imate že dovolj poležavanja in lenarjenja in bi si želeli narediti nekaj za svoje zdravje in dobro počutje?
Vas vaše telo kliče k malo aktivnejšem zaključku poletja?
Imate za sabo naporen dan/teden/mesec/leto in si želite malo odklopiti možgane, napolniti baterije in se dodobra sprostiti?
Vaš križ, mišice, vrat že kričijo po sprostitvi?

Vabljeni na brezplačno vadbo joge kot uvod v jesensko sezono. Potekala bo tri četrtke, in sicer 23. 8., 30. 8. in 6. 9. ob 18.00 v Črni vasi. Če nas bo veliko, bomo kar zunaj na travi, v primeru dežja pa bomo v zaprtem prostoru.Vadili bomo hatha jogo, ki je tradicionalna joga položajev – asan, pranayame in meditacije. Vključevali bomo tudi krepitev stabilizatorjev telesa ter vaje iz core energetics, ki so vaje globinskega sproščanja mišic po tehniki, ki jo izvajamo pri telesno orientirani psihoterapiji ter marsikaj zanimivega. Dobrodošli ste vsi ne glede na starost, spol, težo, versko ali politično prepričanje 🙂 vsak bo edinstveno doprinesel k skupini.Jogo vodim Ana Dvoršak, dolgoletna vaditeljica joge, psihologinja po izobrazbi. Trenutno se izobražujem za integrirano telesno orientirano psihoterapevtko in energoterapevtko v Zagrebu.

Prijavite se na mail dvorsak.ana@gmail.com ali po telefonu 040 885 343. Prijave so obvezne. Za dodatne informacije in vprašanja sem vam na voljo.

Se vidimo v četrtek!
Ana