Nalaganje dogodki
 • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Prebudi in začuti žensko v sebi

20. julija, 2022 ob 09:00 12:30

začuti žensko v sebi

Delavnica traja 7 terminov 1x tedensko po 3,5 ure.

Kar 70 % žensk ne doživlja orgazma ali pa ga igra.

Če le nekaj minut dnevno investirate vase, v svojo ženskost, v spolno energijo in zadovoljenost, v osebno rast, nekaj naredite za več energije, veselja in radosti v življenju, se bo vaša investicija bogato obrestovala. Ste vedele kako pomembno je čutiti svojo yoni in maternico ter se z njima povezati? Na delavnici PREBUDI IN ZAČUTI ŽENSKO V SEBI se bomo to tudi naučile

Program je pripravljen za pripadnice ženskega spola, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti.

Seksualnost in seksualna energija sta zelo pomembno področje, saj to je v resnici življenjska energija, ki kreira nova življenja. Vzemi temo resno. Toplo vabljene vse, ki vas tema pokliče!

Teme delavnic

Prepričanja in vzorci v povezavi z spolnostjo. Čiščenje vzorcev in preokvirjanje prepričanj. Samonegovanje in samosprejemnaje. Vlivanje svinca in čiščenje naših spolnih centrov. Kaj bi morala vsaka ženska vedeti o sebi, ženski energiji, vrstah orgazma, ženskem izlivu, točki g in povečanju libida. Krepile bomo spolno energijo, izvajale dihalne vaje za dvig orgazma, taoistične tehnike, komunikacijo med partnerjema, odkrivale prepričanja in vzorce v povezavi s spolnostjo, zlorabe, kako do orgazma, faze v spolnosti, postavljanje osebnih mej, odkrivale svoje erogene cone, izvajale intuitivno masažo in govorile o njenem pomenu ter o tem, kako uporabiti seksualno energijo za večjo kreativnost in uspešnost.

Cilji delavnice

 • razbijanje tabujev o spolnosti,
 • duhovni pristop k spolnosti,
 • dvig seksualne inteligence in ženske energije,
 • poiskati moč v sebi, osebna rast,
 • zažarite skozi spolnost na vseh področjih,
 • trening postavljanja mej, odpiranje duhovnih darov, itd.
 • mojstrica ljubljenja
 • tantrična ženska

Imaš prepričanja v povezavi s spolnostjo, ki te ne podpirajo, niso tvoja ter te blokirajo? Se tudi tebi dogaja, da nisi sproščena v intimnem odnosu s partnerjem in posledično celo ne doživiš orgazma? Imaš blokade na področju spolnosti? Ti je spolnost nujno zlo in v njej nisi sproščena? Je tvoja telesna samopodoba nizka? Si bila kdaj zlorabljena? Doživljaš le klitoralne orgazme? Se v odnosu z moškim samo-zlorabljaš? Nimaš veliko izkušen s področja spolnosti? Želiš postati umetnica ljubljenja in prebuditi tantrično žensko v sebi?

Si se pripravljena podati z nami na to pot? Torej ne oklevaj, poslušaj intuicijo, izklopi razum. Izberi novo možnost.

O meni

Sem Rozalija Hartman in se že 16 let ukvarjam z razvojem na področju spolnosti ter osebno rastjo. Delila bom lastne izkušnje, kaj je pri meni delovalo, kaj še počnem za rast in razvoj in za to, da se še bolje čutim. Podelila bom vaje iz delavnic in šolanj, na katerih sem bila. Skratka, sem predvsem ženska, ki bo z vami delila svojo izkušnjo, zgodbo in znanja. Sem tudi ekonomistka, tržnica, coach, nlp mojstrica, acces bars praktik, tetahealing praktik, mavrična terapevtka, tantra maserka, dokončala sem šolo reikija, šolo klasične masaže in delavnice s področja osebne rasti, kriya tantre, delavnice za maternice, transceditalne meditacije, trebušnega plesa, joge, argentinskega tanga, partnerskih odnosov, govorice telesa. Sem pa tudi mama, babica, ženska, ljubimka, prijateljica, učenka, predvsem pa raziskovalka spolnosti, prodaje, spolne energije in duhovnosti.

Prijava

Število udeleženk je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijave do 2 dni pred delavnico.

Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, prinesite podlogo za jogo, krilo, blazino, dekico, svinčnik, papir, dobro voljo ter odprt um.

Mnenja udeležencev

Podrobnosti

Datum:
20. julija, 2022
Čas:
09:00–12:30
Cena:
€370
Nakup kart:
https://trgovina.la-vita.si/product/prebudi-in-zacuti-zensko-v-sebi/
wpChatIcon
  wpChatIcon