Loading dogodki
  • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Tantra v odnosih in spolnosti

25. julija, 2022 ob 09:00 14:00

moški objema in poljublja žensko na vrat

Karkoli počneš, počni meditativno in popolno – tudi seks. Spregovorili bomo o sveti spolnosti, ki povezuje tudi duše ne le telesa. Spolnost je še vedno tabu tema v partnerskih odnosih, zato je čas da o tem spregovorimo iskreno in odprto. Govorili bomo o tem kaj mora ženska vedeti o sebi, ter tudi kaj mora moški vedet o ženski. Seveda bo govora tudi kaj mora ženska vedet o moškem in moški o sebi. Obdelali bomo tudi termina dober ljubimec in dobra ljubimka. Zakaj je moški sonce ženska luna. Vpliv cikličnosti žensk na odnos. Kako nad konflikti v odnosu. Poslušanje partnerjev v odnosu (poslušam … pa tudi slišim?). Vaje za povezovanje in dober stik partnerjev, dihalne vaje, vaje za dvigovanje orgazma, tantrična spolnost, zadrževanje ejakulacije, čakre, taoistične tehnike) … Vse to in še več bomo obdelali v nedeljski delavnici, zato enostavno morata bit z nami. 

Morda mala informacija za moške o ženskah in nekaj od ženske za ženske.

Kadar pride do prehitre penetracije, torej kadar naša yoni ni ogreta, se na spolnih organih delajo rane in trajne poškodbe, duša pa se s tem prazni. Kadar ste torej v spolnem aktu brez da ste lepo ogrete, strastne in to počnete zgolj ali samo za partnerja, ste v velikem minusu tako vi, kot vaš partner. Ne en ne drugi nič ne dobi, oba samo izgubita. Ne počnite tega za druge, počnite to iz ljubezni in strasti, poželenja ter svoje odprtosti in ognjene želje. Ženske se ne zavedamo kakšno škodo si delamo kadar “se ljubimo” za ljubi mir v hiši ali kadar partner našo ljubezen dojema samo skozi spolnost. Nabiramo si male zamere, ki skozi čas postanejo velika bolečina in odpor do partnerja. Kadar ne čutite želje, objemite svojega partnerja in mu povejte, da ga imate rade in da mu ljubezen kažete na veliko drugih načinov, če je temu seveda zares tako.

In kaj bomo na delavnici počeli vse tri dni?

Obdelali termina dober ljubimec in dobra ljubimka. Zakaj je moški sonce ženska luna. Vpliv cikličnosti žensk na odnos. Kako nad konflikti v odnosu. Poslušanje partnerjev v odnosu (poslušam … pa tudi slišim?). Vaje za povezovanje in dober stik partnerjev, dihalne vaje, vaje za dvigovanje orgazma, osnove tantrične masaže za domačo rabo, zadrževanje ejakulacije, čakre, taoistične tehnike. … Vse to in še več bomo obdelali v treh dneh na delavnici.

Če si želiš s partnerjem raziskovanja, več zavedanja in prisotnosti ter poglobitve odnosa skupaj z mano, te vabim na sklop druženj v varnem krogu na delavnici za pare.

Delavnica bo interaktivna, veliko bomo delili in presegali naše meje in tabuje.

Prijava

Število udeleženk je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijave do 2 dni pred delavnico.

 

 

Podrobnosti

Datum:
25. julija, 2022
Čas:
09:00–14:00
wpChatIcon
    wpChatIcon