Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Tečaj senzualne masaže

16 januarja ob 20:00 20 januarja ob 21:00

Senzualni dotik in masaža nas vabita na potovanje, kjer se prepletajo umetnost, čutnost in globoko zadovoljstvo. V tem čarobnem svetu, kjer se dotik spremeni v jezik ljubezni, in masaža postane umetnost, smo povabljeni v trenutek popolne sprostitve in užitka.

Senzualni dotik je več kot le fizičen stik; je subtilen izraz ljubezni in čutnosti. Vsak nežen gib roke je izraz pozornosti, ljubezni in sprejemanja. Ta dotik nam omogoča, da se potopimo v trenutek navzočnosti, kjer lahko izmenjujemo čutne energije.

Masaža, umetnost dotika, nas povezuje s telesom in telesom drugih. S pravilno tehniko in uporabo olj prebudi vse naše čute. Vonj prijetnih arom nas popelje v harmonijo, dotik po koži razvaja, zvoki in glasba nas zapeljujejo, masažni gibi pa pomirjajo in sproščajo.

Senzualna masaža nam omogoča, da se popolnoma predamo užitkom trenutka. Vsak gib, vsaka poteza je namenjena sproščanju napetosti in odpiranju energetskih poti v telesu. Dotik, ki se preliva po koži, odpira vrata do intenzivnih občutkov in globljega povezovanja z našim notranjim jazom.

Vzdušje pri senzualni masaži je prav tako pomembno kot sam dotik. Mehka osvetlitev, prijetna glasba, sveče ali dišave ustvarijo romantično in intimno okolje. Skupno doživljanje tega trenutka poveže ljudi na globlji ravni, krepi čustveno povezanost in ustvarja nepozabne spomine.

Senzualni dotik in masaža nista rezervirana le za romantične partnerje. Lahko ju delimo tudi z družino in prijatelji, izražata naklonjenost, skrb in ljubezen. Dotik in masaža sta darilo, ki neguje telo, duha in dušo, vzpostavlja intimno povezavo ter nas spominjata, da smo več kot le fizična bitja.

Dovolimo si odpreti srce in roke ter se prepustimo čutnemu dotiku. Naj nas popelje na potovanje prek meja vsakdanjega, kjer se sprostimo, razvajamo in povezujemo. Dotik je jezik ljubezni, ki presega besede, masaža pa umetnost, ki nas povezuje s samim seboj in drugimi.

Vsak od nas ima moč ustvariti čarobnost dotika v svojem življenju. Nežnost, sočutje in ljubezen, izraženi skozi dotik, preoblikujejo odnose, vplivajo na dobro počutje in ustvarjajo globlji smisel bivanja.

Naj bo naš dotik orodje, s katerim se povezujemo z drugimi srci na naši poti. Z njim ustvarjajmo lepoto, zdravljenje in preobrazbo. In spoznajmo, da je dotik, ki ga dajemo in prejemamo, resnično eno izmed najlepših daril, ki jih imamo na voljo.

Pustimo, da bo naše življenje prepleteno s senzualnim dotikom in masažo, saj nam omogočata, da se poglobimo v čutnost trenutka, odkrijemo lepoto v enostavnih gestah in ustvarimo globlje in bolj izpolnjene povezave zase in druge. Pustimo se popeljati v čarobnost dotika, saj je to ena izmed najlepših izkušenj, ki jih lahko doživimo kot človeška bitja.

Nekatere največje koristi senzualne masaže:
boljša samopodoba
boljše čutenje telesa
boljše čutenje užitka
povezanost s partnerjem in s sabo
boljši orgazmi
povečana intimnost
boljše spolno življenje
povečana sprostitev
boljši libido
spodbuja samozavedanje
poveča prisotnost v telesu
poveča občutek ljubezni do sebe
zmanjša stres in tesnobo zaradi endorfinov
spodbuja kreativnost
več uspeha in zadovoljstva ter sreče v življenju
pomaga pri izražanju potreb, želj
izboljša komunikacijske veščine med parom
povečanje senzitivnosti in čutnosti
povečanje zaupanja
pospeši pomlajevanje in vitalnost
Zakaj bi se odločil za tečaj senzualne masaže?

Ker tečaj senzualne masaže pomaga izboljšati kakovost vašega življenja in odnosov. Ker je ta tečaj osnova za boljše intimno in spolno življenje in imaš tokrat neverjetno možnost, da lahko prisostvuješ.

Kaj sploh je senzualna masaža?

Senzualna masaža je posebna masaža, ker se ne dotikate le telesa, ampak tudi čustev, občutkov. Namenjena je izboljšanju intimnosti in spolne povezanosti med partnerjema. Namenjena je tudi povečanju spolne energije v telesu in globljem intimnem povezovanju med partnerjema, povečanju občutkov med spolnostjo, povečanju senzibilnosti, boljšim orgazmom, pomaga posamezniku, da se bolj poveže s svojim telesom in zaznavam v njem. Pri tej masaži se uporabljajo različni nežni gibi in dotiki, ki spodbujajo sprostitev in užitek.

Komu lahko pomaga znanje senzualne masaže?

ženskam, ki si želijo priti v stik s svojim telesom, ga bolj čutiti, biti bolj prisotne, dosegati globlje orgazme, in želijo bolj uživati, biti manj v stresu, 
podjetnikom, za sproščanje, čutenje telesa, saj imajo ti po navadi naporne dneve in so pod visokimi pritiski, ki sprejemajo pomembne odločitve, ter imajo v telesu veliko stresnega hormona.

Parom pomaga izboljšati spolno življenje, saj se sproščajo endorfini, ki lahko zmanjšajo stres in tesnobo ter povečajo spolno željo. Prispeva k temu, da se lažje povežeta in si izkazujeta ljubezen ter intimo.

posameznikom z zmanjšano spolno željo, saj senzualna masaža pomaga pri povečanju spolne želje
posameznikom s težavami s telesno bolečino, ker pomaga pri zmanjšanju bolečine, saj spodbuja sprostitev mišic in izboljšuje pretok krvi
posameznikom z občutkom tesnobnosti, nesproščenosti, strahu, ljudem s slabo samopodobo in težavami pri sprejemanju in čutenju lastnega telesa
ljudem, ki imajo težave s stresom, pomaga sprosti telo in um ter posledično pripomore k boljšemu počutju in koncentraciji
posameznikom z željo po raziskovanju svojega telesa, ter spoznavanju lastnih erogenih con,
maserjem za nadgradnjo obstoječih masaž

Kaj pa bo pomemben dodatek pri poglobljenem tečaju? 

Učili se bomo povezave s sabo, partnerjem, dihanja, prisotnosti v telesu, ozemljevanja, ljubezni do sebe, delali vaje, ki bodo zelo globoke in spremenile tvoje doživljanje dotika in spolnosti, napisali bomo namero, da transformiramo in manifestiramo več užitka, ljubezni, večji pretok energije ljubezni, ki bo skupaj s spolno energijo pozdravila naše rane in bolečine. Poglabljali bomo energetski del in svojo intuicijo.

Senzualna masaža mora biti vedno izvedena v varnem in zaupnem okolju.

Vrednost tečaja je neprecenljiva, saj vsebuje znanja 20 let izobraževanj, ki jih bom delila z vami.

Tečaj bo potekal en del v živo, v dvorani v Ljubljani lokacijo izveste ob prijavi. Zakaj v živo? Da se resnično posvetimo in naredimo energetski del v skupini, ter se pri tem podpremo, saj bo napredek večji. V živo tudi zato, ker je pomembno, da dodelamo tehniko masaže in pa seveda zato, da preizkusite še energetski del, ki se preko spleta težko čuti. Drugi del tečaja bo potekal preko zooma, kjer se bomo srečali za vprašanja in pa utrjevanje znanja. Tretji del pa bo video tečaj masaže v celoti, totalno voden, ki ga dobite vsi udeleženci.

Vabljeni vsi samski, pari, samske, ki si želite naučiti te veščine in umetnosti čutenja.

Agenda:

  • 16. 01. od 20h do 21h preko Zooma,
  • 17. 01. od 20h do 21h preko Zooma
  • in 20 . 01. 2024 od 10h do 17h v živo 

Po obisku tečaja vas dodam v zaprto skupino, kjer imate možnost komentiranja, postavljanja vprašanj, ter deljenja izkušenj. Poleg dobite še 30 min mojega mentorstva on-line in 20 min info klica glede tečaja.

Za video tečaj: dostop, teorija, praksa, tehnika, izkustveni tečaj v živo, osebno, je vrednost 790 €, ker pa si želim, da bo dostopen čim več ljudem, je še tokrat cena zgolj 350 € za vplačila do 31. 12. 2023, za dve osebi skupaj cena 630 €. Poleg dobite še 30 min mojega mentorstva brezplačno on-line in 20 min info v živo o tečaju. Prijave in vplačila možna do 15. 01. 2024. Ker se mesta hitro polnijo, se resnično prijavi še danes.

Prijave na poglobljeni tečaj senzualne masaže na rozi.lavita@gmail.com

350€
wpChatIcon
    wpChatIcon