S porastom zanimanja za menstrualno skodelico, je ta postala ena najbolj priljubljenih sanitarnih pripomočkov žensk v menstrualnih dnevih. Ena izmed teh je tudi prva slovenska menstrualna skodelica po imenu LaliCup, ki je zajela slovenski trg pred nekaj leti. Njena popularnost iz dneva v dan narašča, kar postane jasno ob branju raličnih mnenj uporabnic.

Kaj so imele o PRVI SLOVENSKI MENSTRUALNI SKODELICI LALICUP torej povedati njene uporabnice?

Ponavadi to ni v moji navadi; vendar, ko sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati! Vse pohvale vam in temu izdelku – Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov.
Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna!

– Maja iz Ptuja

Majo je torej najbolj navdušila preprosta uporaba menstrualne skodelice, ki pa povzroči največ dvomov v ženskah, ki se odločajo za nakup – več o sami uporabi si poglej v videu.

Tole je bilo super. Nič ni teklo mimo. Vseeno sem si rekla, da počakam še nekaj menstruacij in vidim, ampak vedela sem, da je to najboljši nakup in daleč najboljša odločitev, ki sem jo sprejela. Popolno navdušenje!

– Petra iz Ljubljane

Navdušuje torej tudi sama kapaciteta menstrualne skodelice, ki zadrži vse od 27 do 41 ml tekočine, kar je dvakrat do štirikrat več kot je zadrži običajen tampon!

Menstrualno skodelico uporabljam že več kot 7 let, sedaj pa sem preizkusila tudi prvo slovensko menstrualno skodelico in moram reči, da sem več kot zadovoljna. Nisem mogla verjeti, da je lahko vstavljanje menstrualne skodelice še bolj enostavno, a vendar je. Ker je drugačna oblika skodelice, zadrži veliko več tekočine in še enostavnejša je za čiščenje. Velika sprememba je tudi ko skodelico praznim, saj se jo veliko lažje prime in potegne ven, kar je zelo primerno za nove uporabnice. Skratka z skodelico sem neskončno zadovoljna, ker mi je polepšala menstrualne dni.

– Zala iz Ljubljane

Zala meni, da je tako vstavljanje kot tudi izstavljanje menstrualne skodelice popolnoma preprosto, prav tako pa samo čiščenje skodelice. Res je – za skodelico je potrebno seveda tudi skrbeti.

Pri Lalicup gre za nas, za okolje. Vnetij ni več, srbečica je izginila, neprijetnega občutka v času menstruacije ni. Predvsem pa najbolj presenetljivo: menstruacija se mi konča kakšen dan prej. In ob tako šibkih, kot jih imam zadnje čase sama, se mi resnično zdi neumno, da bi trošila za tampone in vložke.

– Katarina iz Kopra

Menstrualna skodelica LaliCup je izdelana z mislijo na okolje – ker ima življenjsko dobo tudi do 10 let, zmanjša število odpadkov. Obenem pa ima tudi blagodejni učinek tudi na tvojo denarnico, saj s samim nakupom menstrualne skodelce prihraniš precej zajeten kup denarja!

Pozitivno presenečena! Mislila sem, da me bo skodelica motila pri spanju, hoji in športu, vendar ni niti najmanj moteča, tako da tamponov sploh ne uporabljam več! Priporočam vsem, ki želijo, da jim menstruacija čim manj ovira normalno življenje!

– Barbara iz Domžal

Menstrualna skodelica je idealna za tiste, ki se ukvarjate s športom! Zaradi medicinskega silikona je povsem prilagodljiva in vas zato ne ovira pri plavanju, plesu, gimnastiki …

Menstrualna posodica cena 30 € s poštnino. Posodico, je potrebno plačati po predračunu.

Barve posodic: rdeča, zelena , brezbarvna, modra.
Velikosti:
  • S (za dekleta ki še niso rodile)
  • M (za ženske ki so rodile in nimajo zelo močne menstruacije)
  • L (za ženske, ki so večkrat rodile in imajo močenjšo menstruacijo in šibke mišive medeničega dna)

Naročila na rozalija@gmail.com ali tel 040 628 080

Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463 račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).