Sem mati, babica, teta, ljubimka in tudi podjetnica. Nikoli nisem marala urnikov, katere mi krojijo drugi,  ter avtoritete, zato sem se pred več kot 30 leti odločila za samostojno pot kot podjetnica. Glede na to da sem imela majhne otroke, je bila to dokaj naporna pot. Na poti sem se odpovedala tudi zakonskemu življenju, ker mi ni omogočalo dovolj svobode, ter me je dušilo, ter stopila na pot sama. Vendar je tako;  če si želiš, če si vztrajen, imaš cilje  pride rešitev in vse teče kot je prav. Na poti sem se marsičemu odpovedala, stisnila zobe, vodila manjšo ekipo, v dveh trgovinicah. Prevzela sem odgovornost zase, svojo družinico, za ekipo in za  poslovne odločitve.  Rabila sem kar nekaj  časa, da sem ponovno začela zaupat vase, ampak verjela sem, da mi bo na poti ponujena pomoč v vseh možnih oblikah. Odprla sem se za sprejemanje in  lahko rečem, da sem ogromno napredovala, ter počasi pridobivala na samozavesti in veri vase, čeprav je bilo težko, kajti bili so  dolgo prisotni občuti krivde, da sem razdrla družino. Verjela sem, da bodo ti občutki izginili, saj  sem videla z dneva v dan da delam vse dobro in da je bistveno več mira v naših življenjih. Ponosna sem postala nase, da mi je kot podjetnici  in materi  začelo it vse dobro, da se dobro razumem z mojimi otroci, da mi pomagata tako doma kot tudi poslovno in da odraščata v dva odlična in samostojna človeka. Čeprav nisem bila zelo vzorna mama, sem delala kot sem najbolje znala, kakor me je vodila intuicija, tudi z napakami katere delamo starši. Kljub vsemu mi je uspelo tudi pri vzgoji, saj imam dve čudoviti odrasli osebi, s katerima se razumemo in imata oba čudovito družino in sta postala odlična starša mojih vnukov.

Na tej poti, od ločitve dalje, me je zelo zanimalo vse o  spolnosti,  delo s seksualno energijo, orgazmi, odnosi, samopodoba, intuicija, nevroznanost, energije, masaže, samozdravljenje, prodajne veščine … Odločila sem se, da se bom ves čas izobraževala, delala na sebi,  ter začela veliko komunicirat o temi, ki je že dolgo tabu in to je seks. To je beseda, ki prodaja, je beseda ki sproži smeh pri ljudeh, kot obrambni mehanizem. Je tudi beseda, ki sproži občutke sramu, nelagodja, zato je zame postala izziv. Za sabo imam že 16 let dela na sebi z določenimi orodji in znanji katere sem pridobila na delavnicah in šolanjih:  NLP praktika, mojstra praktika, coacha, theta healing praktika, mavričnega terapevta, masaže, tantra masaže, kriya tantre, spremljanja taoističnih vsebin in vaj, ženskih krogov, naravne medicine, joge, prodajnih in marketinških veščin … V tem času, sem postala multiorgazmična ženska, samozavestnejša, izvajam tantrične masaže,  vodim delavnice na temo seksualnega razcveta, začuti žensko v sebi, ter s tem pomagam tudi drugim. Vesela sem vsakega pozitivnega rezultata, ki ga dosežejo moji zaupniki na delavnicah, coachingu ali masaži.

Moje poslanstvo je da ozavestim čim več ljudi, da prično svoje telo, spolne organe in spolnost doživljati na bolj svet način, saj naše telo je tempelj v katerem prebivamo celo svoje življenje in ni vseeno kako z njim ravnamo in  kake energije vanj spuščamo. Pomagam vam tempelj očistiti  travm, vzorcev  in blokad v povezavi s spolnostjo, zlorabami, prepričanj katera vam ne služijo in ne podpirajo. Določene tehnike in orodja, ki so zame naredila napredek uporabim na delavnici in vam jih tudi predam. Predam tudi vse vaje, katere pomagajo pri dvigu spolne – kreativne energije, hormona oksitocina in preprečujejo odtekanje spolne energije. Vse kar znam, bom delila z vami in verjamem, da bo to naredilo veliko razliko tudi za vas, kot jo je zame.

Svojo celotno zgodbo, zakaj je to postala moja pot,  pa bom podelila z vami na delavnicah in v knjigi ki bo nastala vzporedno.