Coaching Rozalija Hartman

Si se že kdaj počutil, kot da ti ne uspe doseči svojih ciljev, ali pa da si obtičal v življenju? Coaching je tu, da ti pomaga premagati ovire in doseči tvoj polni potencial na kateremkoli področju. To je interaktivni proces, ki te bo vodil do boljših rezultatov in ti omogočil hitrejše doseganje ciljev, s pomočjo specializiranih tehnik, ki spodbujajo tvoje razmišljanje.

Mednarodna zveza za coaching (ICF) definira coaching kot močno razmerje med mentorjem in stranko, ki ti bo pomagalo prepoznati in doseči tvoje cilje. S pomočjo skrbno izbranih vprašanj te bo mentor vodil v globoko razmišljanje in ti pomagal odkriti tvoje notranje vire ter nove možnosti in strategije. Namesto predlaganja rešitev, ti bo trener pomagal, da razviješ svoje rešitve na podlagi tvojih edinstvenih moči in sposobnosti.

Coaching je močno orodje za osebnostni in poklicni razvoj, ki ti bo pomagal premagovati ovire in doseči tvoj polni potencial. S 30-minutnimi sejami preko telefona, se bo coaching proces prilagodil tvojemu hitremu sodobnemu življenjskemu slogu. Coaching ti bo pomagal osredotočiti pozornost, sprejemati boljše odločitve, sprostiti svojo ustvarjalnost, najti ravnovesje med delom in osebnim življenjem, povečati učinkovitost, izboljšati uspešnost, pridobiti jasnost, graditi boljše odnose, izboljšati samopodobo in doseči svoje cilje.

S pomočjo tehnik coachinga boš lahko odklenil svoj polni potencial, povečal svoj uspeh in dosegel večje zadovoljstvo v vseh vidikih življenja. Če si želiš izboljšati sebe in svoje življenje, ne oklevaj in me kontaktiraj za brezplačni začetni posvet. Preizkusi coaching zase in odkrij, kaj lahko stori za tebe.

Komu je coaching namenjen

Coaching je namenjen posameznikom, parom, ki želijo delati na sebi in aktivirati vse notranje potenciale za doseganje lastnih ciljev. Coaching je uporabna tehnika za pomoč na katerem koli življenjskem področju. Lahko je to npr.  na partnerskem področju, spolnem, osebna uspešnost, poslovna uspešnost. Prične se z delom na osebnem področju, pozitivne posledice pa so opazne na vseh področjih.

Kako coaching poteka

Proces coachinga je prilagojen hitremu tempu današnjega časa, poteka po telefonu, v obliki 30 minutnih pogovorov.

Coaching formula

Ko gre za reševanje problemov, so eni ljudje pri tem bolj uspešni, drugi manj. Tim Gallwey je odkril coaching formulo, ki opiše razmerje med sposobnostmi in uspehom posameznika.

Uspešnost = sposobnosti – motnje

Formula na preprost način pove, da se uspešnost posameznika lahko poveča tako, da odkriva svoje  potenciale in povečuje že znane sposobnosti in hkrati odstranjuje motnje oziroma ovire. Coach vsako srečanje pomaga klientu s posebnimi tehnikami odkriti njegove skrite potenciale. Hkrati pa tudi odpravlja tiste motnje, ki izhajajo predvsem iz njega samega, kot na primer omejujoče prepričanje, da ni sposoben. Razmislite, kje ste zdaj in  kaj si želite doseči. Kje so vaši potenciali in motnje? Ste pripravljeni priti na svoj zastavljeni cilj?

Kaj mi coaching prinese

 1. usmerjeno fokusiranje,
 2. boljše odločanje,
 3. več kreativnosti,
 4. večje ravnovesje med  privatnim in poslovnim življenjem,
 5. večja učinkovitost
 6. boljša izvedba aktivnosti
 7. večje  zadovoljstvo na vseh ravneh življenja
 8. večja jasnost
 9. boljše delovanje
 10. lažje doseganje ciljev
 11. boljši odnosi
 12. boljša samopodoba

Vas zanima več ali pa se želite dogovoriti za prvo uvodno srečanje brez obveznosti.  Pokličite ali pišite mi. Preizkusite kaj je coaching in se nato sami odločite ali je coaching primeren za vas.