body paint

Ženski krog: predajanja užitku, kreativnosti in umetnosti 29. 8. 2020

Začuti moč svojega telesa, moč kreacije, moč, ki jo skrivamo ženske v sebi, in odvrzi sram, sodbe do lastnega telesa, komplekse. Verjemi, da si popolna točna taka, kakršna si. Bodi v zavedanju, tukaj in zdaj, predaj se užitku, ki ga nudi narava.

V soboto, 29. 8. 2020, organiziramo ekskluzivno delavnico, ki bo kreativna in prebujajoča za ženske. Delavnica bo potekala ob Dragonji, v neokrnjeni naravi, v dovolj odmaknjenem predelu, da bo varen. Tema delavnic bo: predajanje užitku, kreativnosti ter sprejemanju lastnega telesa, povezovanju s svojo notranjo močjo in zavedanju sebe. Vsekakor bomo šle še en korak naprej, ven iz tabujev, srama, frustracij, sodb do lastnega telesa in tekmovalnosti. Povezale se bomo z nežno podporno žensko energijo ter skupaj ustvarjale neverjetne podobe, ki jih bo ovekovečil naš zasebni fotograf. Kasneje boste te slike brezplačno tudi prejele. Delavnica bo trajala od 8.45 do 18.30, saj bomo izkoristile dan za povezovanje s svojo maternico in z drugimi ženskami v ženskem krogu, meditacijo, pogovorom, kopanje ter ustvarjalno poslikavo teles (bodypainting). Naša telesa bodo kot platno, kjer bomo ustvarjale, dovolile kreativni energiji prosto pot, da se izrazi. Take delavnice še ni bilo nikoli in ni primerna za vse ženske. Primerna je za prebujajoče se, odprte ženske, ki se predajajo užitku in se osvobajajo okovov starih prepričanj, ki že dolgo več ne služijo in niso tvoja.
Na delavnico lahko prineses tudi kake stare kopalke, spodnjice in nederček, ki se lahko prebarvajo, če pa si dovoliš si lahko gola.

Delavnica v ženskem krogu je primerna:
-za vse, ki želite začutiti svoje telo, se povezati z njim v celoti ter začutiti, kakšno neizmerno moč nosi v sebi ter se osvoboditi predsodkov golote,
– za študentke, dijakinje, da se osvobodite sodb glede popolnosti telesa,
– za vse, ki si želite boljšo samopodobo,
– za ženske, ki si želijo več samozavesti,
– za ženske, ki si želijo osebnostne rasti,
– za ženske na duhovni poti.

Si upaš z nami na to pot raziskovanja, trasformacije in spoznavanja sebe na malo drugačen način?

Hrano prinesite s sabo. Predlagam nekaj zdravega (solato, sadje, oreščke, sokove, zelenjava).

Delavnica bo trajala od 08:45 do 18:30. Ob 8:45 se dobimo ob Dragonji. Lokacijo in navodila za pot dobite ob prijavi.

URNIK
8.45 prihod in povezovanje, predstavitveni krog z namero

9.00 pričetek meditacije

9.20 kratek odmor

9.30 poslikava z baravami (bodypainting) prva skupina

11:00 slikanje prva skupina

12.30 čas za kosilo in odmor za počitek ali druženje in kopanje

14.00 povezovanje s plesom in pesmijo

14.30 poslikava druga skupina

16.00 slikanje druga skupina

17.30 delitev občutkov ter zaključek s kopanjem

18.30 zaključek in kopanje ali druženje

Cena celotnega paketa delavnice (barv, fotografij s fotografom, ki že več kot 15 let deluje na področju fotografije).Prijave do 15. 8. 2020, zaradi rezervacije fotografa. Vsaka dobi povprečno 7 profesionalnih slik za svojo uporabo (posameznih in skupinskih). Fotograf se o eventualnih objavah fotografij dogovarja z vsako udeleženko individualno. Brez vašega dovoljenja slike ne bodo nikjer objavljene. Glede na to, da čas teče, čim prej pošljite prijave na mail rozalija@la-vita.si. Cena je glede na trajanje in profesionalne fotografije resnično zelo ugodna. Takšnega ženskega kroga do sedaj še ni bilo in verjemite, da bo edinstven, nepozabljiv, trasformativen in neponovljiv.

Št žensk je omejeno na 20, tako da pohiti s prijavo.
First minute popust do 31. 7. 2020 cena delavnice samo 40 €. Od 1. 8. 2020 dalje cena 50 €. Prijave na mail do 15. 8. 2020 vplačila do 17. 8. 2020
Plačila na: La Vita, Rozalija Hartman s.p. Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana, DŠ 43251463 račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

Podobne objave