Ženski krog: samozdravljenje 6. 12. 2017

Drage ženske!

Dobrodošle, da se nam pridružite v negovalnem ženskem krogu v sredo, 6.12.2017 od 18:00 do 21:30 pri meni doma, na naslovu Brglezov štradon 7, Črna vas.

Tokrat se bomo posvetile samozdravljenju, kako se negujemo, koliko časa si same vzamemo za celjenje svojih ran, koliko si dovolimo nežnosti, lizanja ran, počitka. Kaj že delamo za to in kaj bi še lahko naredile. 

Na začetku pa se bomo umestile v letni čas. Začutile bomo, katere energije so trenutno prisotne. Kaj v naše življenje prinaša pozna jesen. V čem nas trenutno energije najbolj podpirajo. Osredotočile se bomo na to, kaj še lahko pozdravimo, da se bolj celostne, močnejše podamo v leto 2018, ki se približuje. 

Kaj vse bomo doživele:
•Umestile se bomo v energijo pozne jeseni, začutile, kaj nam šepeta. Povezale se bomo z listjem, drevesi, naravo in prisluhnile njenemu sporočilu.
•Povezale se bomo z energijo polne lune, ki bo še odzvanjala takrat. Njeno sporočilo bomo izlile na papir. 
•Začutile bomo sebe, svoje rane (ki jih bomo kasneje zdravile) preko gibanja, plesa in meditacije.
•Naredile bomo obred samozdravljenja s kamenčkipolaganjem rok in še kaj ter dodale tudi kakšno masažo, po dogovoru.
•Pile bomo negujoč ženski čaj iz vrtnic in zdravilno vodo iz Mosta na Soči.
•Morda se odstre še kaj, prepustile se bomo intuiciji in videle, kam nas bo odpeljalo. Vedno je dobrodošlo, da tudi same poveste, kaj čutite, da potrebujete. 🙂

Ženski krog bom vodila Ana Dvoršak, intuitivna ustvarjalka na vseh področjih umetnosti, voditeljica ženske joge in strastna raziskovalka svojih globin. Ženski krogi me podpirajo na moji poti do avtentičnosti, sidranja lastne vrednosti in opolnomočenja. Zadnje čase se srečujem tudi z bolj subtilnimi energijami in sem vesela, da sem podprta z varnim krogom žensk, kjer lahko odkrivam širša, do zdaj neznana področja svojega obstoja.

Če začutite klic svojih globin, se mu odzovite. Ne odlašajte, saj se s tem, ko se ne odločite, odločite za svoje staro življenje.

Dobrodošle ste vse ženske od prve menstruacije dalje (lahko pa tudi prej, če je želja), raznolikost je zaželjena. Vsaka bo prinesla v krog nekaj unikatnega, neponovljivega. Ustvarila se bo točno takšna energija, kot jo potrebujemo, da bi nas v našem življenju kar najbolj podprla. Pridite torej točno takšne kot ste in povabite tudi druge vam pomembne ženske, da se nam pridružijo.

Prispevek znaša 20 eur. Za dijakinje, študentke, brezposelne in upokojene pa 15 eur. Vse mlajše od 14 let so dobrodošle, da se nam pridružijo brezplačno. Če ste v hudi finančni stiski, me kontaktirajte in se bomo dogovorile za ceno.

Prijavite se tako, da odgovorite na ta mail. Če imate kakšna vprašanja ali dvome, me lahko pokličete na 040 885 343 ali pišite na dvorsak.ana@gmail.com.

Z ljubeznijo,
Ana

Podobne objave