tantrična ženska

Spolnost za samske s pridihom tantre/samo-negovanje

1. Najdite prostor, kjer se boste počutili udobno in zasebno. Morda lahko prižgete nekaj sveč ali uporabite blazine in odeje, da ustvarite udobno okolje.

2. Začnite s počasnimi in globokimi vdihi ter se osredotočite na svoje telo. To vam lahko pomaga, da se bolj povežete s svojimi občutki in izboljšate orgazem.

3. Medtem ko se osredotočate na svoje dihanje, se dotaknite različnih delov telesa, kot so prsi, trebuh, notranja stegna in genitalije. Raziskujte svoje telo in ugotovite, kaj vam najbolj ustreza.

4. Uporabite mazivo, da olajšate gibanje in povečate užitek. Poskusite z različnimi vrstami maziv, da ugotovite, katero vam najbolj ustreza.

5. Medtem ko se dotikate svojega telesa, se osredotočite na občutke, ki jih doživljate. To vam lahko pomaga, da se bolj povežete s svojimi občutki in izboljšate orgazem.

6. Poskrbite za primerno vzdušje, kot so prijetna glasba ali drugi pomirjujoči zvoki. To vam lahko pomaga, da se bolj sprostite in uživate v samo-negovanje

7. Medtem ko se dotikate, se poskušajte osredotočiti na občutke v svojem telesu in ne na orgazem. To vam lahko pomaga, da se bolj osredotočite na trenutno izkušnjo in izboljšate orgazem.

8. Poskusite različne tehnike, kot so pritiskanje, draženje in masaža različnih delov telesa, da se razvajate in uživate.

9. Uporabljajte različne pripomočke, kot so cofki, peresa ali svilene rutke, da popestrite samo-negovanje in svojo senzualnost.

10. Ne pozabite, da je samo-negovanje popolnoma naravna in zdrava, in da se lahko s temi nasveti izboljša vaša izkušnja. Vendar pa je pomembno, da poslušate svoje telo in ugotovite, kaj vam ustreza, saj je vsak človek drugačen in ima drugačne želje in potrebe. Če želite v samo-negovanje vključiti elemente tantre, lahko poskusite s tehnikami, kot so dihalne vaje, meditacija in vizualizacija.

11. Osredotočite se na dihanje: Dihanje lahko pomaga sprostiti telo in izboljšati orgazmični odziv. Poskusite se osredotočiti na svoje dihanje in ga globoko in enakomerno dihati med samo-negovanje. To lahko poveča vaše občutke in izboljša vašo izkušnjo.

 12. Uporabljajte različne tehnike: Poskusite uporabiti različne tehnike, kot so pritiskanje, draženje in masaža različnih delov telesa, da se razvajate in uživate. Tudi uporaba različnih spolnih igrač, ki ne vibrirajo ali pripomočkov ( žadasto jajce ali žadasta palica) lahko izboljša vašo izkušnjo.

13. Meditirajte pred in po samo negovanju: Meditacija vam lahko pomaga pri sprostitvi in povečanju zavedanja vašega telesa. Poskusite meditirati pred in po samo-negovanjem, da se osredotočite na svoje občutke in izboljšate svojo spolno izkušnjo.

 14. Uporabljajte različne položaje: Poskusite uporabiti različne položaje, ko se samo negujete. To lahko spremeni vašo izkušnjo in vam omogoči, da odkrijete, kaj vam najbolj ustreza.

15. Poslušajte svoje telo: Najpomembnejše pri samo negovanju je, da poslušate svoje telo. Vsakdo ima drugačne želje in potrebe, zato se osredotočite na to, kaj vam najbolj ustreza. Ne primerjajte se z drugimi ljudmi ali njihovimi izkušnjami. Sprostite se in uživajte v lastni edinstveni izkušnji samo negovanja. Opazujete občutke in čustva, ki se sprožajo med samo-negovanjem.

Podobne objave