Ženski krog: povezava z elementi 22. 11. 2017

Drage ženske, boginje in čarovnice!

Vabim vas na ženski krog nekaj dni po prazni luni, in sicer v sredo 22.11. ob 18:00 do 21:00. Krog bo potekal pri meni doma, v Črni vasi, točno lokacijo pa sporočim ob prijavi.

Kot se spodobi za začetek novega luninega cikla, bomo izluščile iz svojega bistva srčno namero za ta lunin mesec. Ob tem pa bomo prosile tudi vse štiri elemente, da nas podprejo. Pred tem se bomo z vsakim elementom posebej povezale (z zemljo, vodo, ognjem in zrakom) in začutile njegovo bistvo, na kakšen način nas sploh lahko podpre v našem življenju in kakšno energijo nosi. Poslužile se bomo intuitivnega, meditativnega risanja, zlivanja svojih občutkov na papir, intuitivnega gibanja in petja.

Pogovorile se bomo tudi o energijah, ki trenutno vladajo na našem planetu. Začutile bomo, kako naravni cikli menjavanja letnih časov vplivajo na nas, na naše doživljanje, čustvovanje in prioritete.

Trenutno vlada tema, vstopili smo v najbolj “temačno” obdobje leta, ki pa hkrati nosi v sebi močan potencial za transformacijo, spremembo. Energije nas vabijo, da se obrnemo navznoter. Da pogledamo, kontempliramo preteklo leto, prečutimo zaklenjena čustva, se spustimo do dna in se vrnemo prerojene. Šele potem, ko se spustimo v temo, ko spoznamo svoje sence, se lahko rodi nov, drugačen načrt za prihajajoče leto. Lahko se zgodi sprememba.

Na poti do dna nas pogosto ovira ego, ki si sprememb ne želi in zato v sebi pogosto čutimo odpore. Ključno za spremembo je, da se s temi odpori soočimo, jih raziščemo, razumemo, se z njimi spoznamo in potem spustimo.

Ženski krog bom vodila Ana Dvoršak, intuitivna ustvarjalka na vseh področjih umetnosti, voditeljica ženske joge in strastna raziskovalka svojih globin. Ženski krogi me podpirajo na moji poti do avtentičnosti, sidranja lastne vrednosti in opolnomočenja. Zadnje čase se srečujem tudi z bolj subtilnimi energijami in sem vesela, da sem podprta z varnim krogom žensk, kjer lahko odkrivam širša, do zdaj neznana področja svojega obstoja.

Če začutite klic svojih globin, se mu odzovite. Ne odlašajte, saj se s tem, ko se ne odločite, odločite za svoje staro življenje.

Dobrodošle ste vse ženske od prve menstruacije dalje (lahko pa tudi prej, če je želja), raznolikost je zaželjena. Vsaka bo prinesla v krog nekaj unikatnega, neponovljivega. Ustvarila se bo točno takšna energija, kot jo potrebujemo, da bi nas v našem življenju kar najbolj podprla. Pridite torej točno takšne kot ste in povabite tudi druge vam pomembne ženske, da se nam pridružijo.

Prispevek znaša 19 eur. Za dekleta, dijakinje, študentke, brezposelne, upokojene pa 12 eur. Če ste v hudi finančni stiski, me kontaktirajte in se bomo dogovorile za ceno.

Prijavite se preko kontaktnega obrazca. Če imate kakšna vprašanja ali dvome, me lahko pokličete na 040 885 343 ali pišite na dvorsak.ana@gmail.com.

Z ljubeznijo,
Ana

Podobne objave