Zgodba o Timu in Ani ter odkrivanju spolnosti

Nekje na obali v majhnem mestu sta se srečala dva najstnika, Tim in Ana. Bila sta stara 17 let in sta se že nekaj časa spogledovala na plaži, kjer sta se že več let med počitnicami pogosto srečevala in postala zaupna prijatelja. Oba sta si želela izkusiti spolnost, vendar sta se zavedala, da bi rada pred tem dodobra raziskala svoje telo en pred drugim in se naučila več o tem, kako uživati v dotiku.

En večer sta se dogovorila, da bosta šla skupaj na sprehod ob obali in se pogovorila o svojih željah in pričakovanjih glede spolnosti. Tim je izrazil svojo željo po odkrivanju lastnega telesa pred Ano in spoznavanju različnih oblik užitka, medtem ko je Ana izrazila željo po tem, da bi bila njuna spolnost polna ljubezni in nežnosti.

Skupaj sta se odpravila na prelep, mirni kotiček plaže, kjer sta se vsak posebej posvetila raziskovanju svojega telesa. Najprej sta se dotikala po rokah, obrazu in vratu, nato pa sta si počasi razkrivala telo. Tim je ugotovil, da ga zelo vzburjajo nežni dotiki na hrbtu, medtem ko se je Ana navdušila nad občutki, ki jih je doživljala ob masiranju svojih prsi.

Ko sta oba že dobro spoznala svoje telo, sta se začela prepuščati drug drugemu. Sledila sta si energiji in se dotikala po celem telesu, odkrivata nove točke užitka in spoznavala, kje in kako sta najbolj občutljiva za užitke. Bila sta popolnoma predana en drugemu in čutila sta, da se povezujeta na globlji ravni, bilo je božansko izven te realnosti. 

Po nekaj urah dotikanja in uživanja v čutnem doživetju, sta si priznala, da sta se zaljubila drug v drugega. Oba sta čutila, da je to le začetek njune skupne poti, ki bo polna nežnosti, ljubezni, čutnosti in ekstaze. Tako sta se odločila, da se bosta zavedno in prisotno prepustila tudi spolnosti, vendar ne na slepo, temveč z veliko pozornosti in spoštovanja do sebe in svojega partnerja. Od takrat naprej sta Tim in Ana raziskovala svet spolnosti skupaj, se učila o tantri, skupaj osebnostno rasla in si obljubila, da bosta vedno poskrbela za svoje telo kot tempelj svoje duše.

Podobne objave