Ženski krog: povezava s predniki 7. 11. 2017

 

Drage ženske!

V torek, 7.11.2017, nekaj dni po polni luni, ste vabljene, da se nam pridružite na ženskem krogu, kjer se bomo povezale s svojimi predniki in prisluhnile sporočilom iz duhovnega sveta.

Moč prednikov je v nas. Vedno so tukaj, zraven nas in nas podpirajo. Na voljo nam je modrost vseh, ki so živeli pred nami. Vedno se lahko povežemo z njimi in prosimo za njihovo pomoč, podporo, vodstvo ali usmeritev. Naši predniki so naše darilo. Naši predniki so naša moč. Nikoli nismo sami, vedno nam stojijo ob strani. Pa res vsi tako čutimo?

Dostikrat do umrlih ali starejših od nas gojimo občutke krivde. Ker nismo imeli dovolj časa za umirajoče, jim nismo bili na voljo, ko so umirali ali ko so se postarali, nismo skrbeli za njih dovolj dobro ali imamo občutek, da nismo bili ob njih takrat, ko so nas najbolj potrebovali ali se celo počutimo krivi ali sokrivi za njihovo smrt.

Nemalokrat se zgodi, da nas živi ali so nas pokojni predniki obtoževali, da ne preživimo dovolj časa z njimi ali da za njih ne skrbimo dovolj dobro oz. jim nismo na voljo takrat, ko nas potrebujejo. Lahko da nas ne marajo oz. niso marali. Moramo se zavedati, da so to počeli iz omejenostjo uma, zaradi lastnih nepredelanih psihičnih vsebin in ran. Na dušnem nivoju (torej na nivoju njihove entitete, ki zaznava širšo sliko) se vsi predniki zavedajo, da smo ekipa, da skupaj gradimo prihodnost in nas brezpogojno podpirajo in so nam na voljo, ko jih potrebujemo. Podpirajo nas, da gremo po naši unikatni poti, da sledimo svoji duši in uresničimo svoje poslanstvo. Ne želijo nam škodovati ali nas kako drugače iz nevidnega sveta preganjati, ustrahovati. To ni njihov namen.

Tam, kjer čutimo, da nas predniki ne podpirajo, se je ustvarila energetska blokada, ki kliče po sprostitvi. Če čutimo, da imamo s predniki nerazrešene odnose, potem jih lahko razrešimo tako, da se z osebami soočimo, pregledamo odnos, prečutimo zaklenjena čustva, se naučimo, kar se imamo za naučiti iz tega odnosa in na tak način sprostimo blokado. V tak proces se bomo spustile tudi na ženskem krogu.

Občutki slabe vesti, ki jih dostikrat občutimo do starejših od nas, sploh niso na mestu. Starejša generacija skrbi za mlajšo generacijo do neke točke, ko se mlajša generacija osamosvoji in le-ta nima več nobene odgovornosti in obveze do starejše generacije. Naša naloga na tem svetu ni, da bi živeli življenja starejših generacij na podlagi njihovih pričakovanj ali skrbeli oz. živeli za njih. Ko se osamosvojimo, smo odgovorni »le« za svoje življenje. Ustvarjali pa naj bi ga neodvisno od želja in pričakovanj naših staršev in/ali ostalih prednikov. Naša naloga in poslanstvo je med drugimi tudi, da presegamo njihove vzorce, njihovo mišljenje, delamo stvari drugače in se predvsem energetsko ločimo od njih, zaživimo neodvisno. Pomembno je, da se ne počutimo dolžni in tudi, da razumemo, da so oni kljub vsemu na ravni manjšega zavedanja od nas in da nas ne bodo vedno podprli in razumeli. Naslednja generacija vedno preseže prejšnjo. Vprašanje je, koliko si dovolimo v tem življenju svoje poslanstvo uresničiti, koliko si dovolimo izraziti svojo posebnost in koliko nas naši predniki vlečejo nazaj oz. ustavljajo.

Starši nas redko povsem podpirajo v tej realnosti. Bolj kot to je pomembno, da se zavedamo, da s svojim vedenjem, ki ni v skladu s pričakovanji staršev, delamo dobro za cel rod, tudi za naše starše. Pomembno je, da smo sposobni videti širšo sliko in razumemo tudi omejenost človeškega uma staršev, ki v nekem trenutku ne zmore videti dobrega v našem vedenju. Njihova duša (entiteta, ki je sposobna širšega zavedanja) nas vedno podpira, oni s svojim omejenim, človeškim umom v tej resničnosti, v tem življenju pa morda ne vedno.

Blagodejno na naše življenje vpliva, da se v tem času, ko so tančice med svetovi najtanjše, povežemo s svojimi predniki, jim priznamo njihov vpliv na naše življenje, spoznavamo njihovo zapuščino v naših življenjih, se zavedamo njihovih uspehov in omejitev in se jim zahvalimo za vse, kar so naredili za naš rod. Toplo ste vabljene, da ste pridružite in se prednikom poklonimo skupaj.

Kaj lahko pričakujete od ženskega kroga v rdečem šotoru:

  • najprej se bomo spoznale, se povezale s polno luno in naredile obred očiščenja ob ognju,
  • v negujočem ženskem krogu se bomo pogovorile o tem, kaj nam pomenijo naši predniki, koliko se počutimo povezane z njimi, kaj se lahko od njih naučimo,
  • skušale bomo najti smiselno nit našega življenja in našega poslanstva na tej zemlji kot nadaljevanje roda,
  • zaplavale bomo v meditacijo in se povezale z našimi predniki, energije za povezavo so sedaj najbolj podporne,
  • poklonile se bomo našim koreninam, pripravile oltar za posvetitev prednikov,
  • pele pesmi čaščenja prednikov,
  • pogledale, kaj nam sporoča matriarhalni tarot.

Dobrodošle vse duše, ki vas nagovori, da v torek, 7.11.2017, od 17.30 do nekje 21.00 skupaj ustvarimo nekaj neponovljivega.

Prispevek znaša 15 eur. Pridite točno takšne kot ste in povabite tudi druge vam pomembne ženske, da se nam pridružijo. Prijavite se tako, da pošljete elektronsko sporočilo na dvorsak.ana@gmail.com.

Krog se bo odvijal v Ljubljani, točno lokacijo pa vam sporočim ob prijavi. Če imate kakšna vprašanja ali dvome, me lahko pokličete na 040 885 343.

Z ljubeznijo,

Ana

Podobne objave