Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Prebudi in prebudi žensko v sebi: Zaživi s polno močjo ženske

17. maja, 2023 ob 17:30 14. junija, 2023 ob 19:30

Verjamem, da se vsaka ženska sooča z različnimi izzivi in težavami v svojem življenju. V današnjem svetu, kjer hitimo, imamo ogromno odgovornosti in nalog, je zelo pomembno, da se zavedamo svojega telesa, čustev in občutkov. Vendar veliko žensk nima stika s sabo, ne pozna svojega telesa, ne doživi orgazma, ima težave z menstruacijo, jajčniki, rakavimi obolenji dojk in maternice, nizkim libidom in podobno, prepričanja, ki niso doprinos.

Veliko žensk ima slabe odnose, niso zadovoljne, srečne, motivirane, imajo nizek libido, nizko samopodobo, nimajo svojega poslanstva, vizije, so izgorele. Zato sem se odločila, da naredim delavnico, kjer se bomo v ženskem krogu podprle, kjer lahko držimo prostor, za rast in razrešitev tvojih bremen.

Prihaja delavnica Začuti in prebudi žensko v sebi, ki je namenjena vsem ženskam, ki želijo izboljšati svoje življenje in se bolj povezati s svojim telesom.

Skupaj bomo uporabile različne tehnike, ki nam bodo pomagale pri odpravljanju blokad in čiščenju spolnih organov, kot so maternica, jajčniki in yoni.

Delavnica bo vključevala vsa moja znanja iz več kot 20 let dela na sebi; intuitivne tehnike zdravilne spolnosti, energetsko medicino, intuitivno masažo, pridih tantra masaže, in druge tehnike, ki vam bodo pomagale pri vzpostavljanju ravnovesja in pretoku energije v telesu. Skupaj bomo zamenjale svoja stara prepričanja s pozitivnimi in se naučile kreirati prava vprašanja za reševanje izzivov.

Če se tudi sama spopadaš, s katerim od naštetih izzivov, te vabim, da se nam pridružiš na delavnici in skupaj bomo vse rešile, ter odkrile, kako postati multi-orgazmične, vitalne, srečne, uspešne in zadovoljne. Pridružite se nam na tem popotovanju, kjer se bomo skupaj podpirale in spodbujale na poti k večjemu užitku, zavedanju, uspehu, manifestaciji, ljubezni do sebe in do drugih.

Delavnica začuti žensko v sebi

Ne zamudi te priložnosti, da spremenite svoje življenje na bolje. Rezerviraj si svoje mesto na delavnici in se pridruži skupnosti žensk. Torej, če si želiš postati najboljša različica sebe, se nam pridruži na delavnici Začuti in prebudi žensko v sebi. Če pripelješ še prijateljico, je delavnica za vaju le 600 €. Prijavi se na rozi.lavita@gmail.com ali preko spletne trgovine https://trgovina.la-vita.si/product/prebudi-in-zacuti-zensko-v-sebi/

Delavnice bodo 4x preko zooma (17. 5., 24. 5., 7. 6. in 14. 6. 2023) od 17.30 do 19.30 in 3x v živo v Ljubljani od 17.30 do 21h (3. 5., 31. 5. in 10. 6. 2023 – zadnje srečanje sobota od 10h do 16h). To pomeni 7 tednov bomo naredile resničen premik.

V kolikor nisi odločena, če je program zate, imaš možnost 20 min brezplačnega klica na 040 628 080 Rozalija.

370€
wpChatIcon
    wpChatIcon