Nalaganje dogodki
 • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Tantra v odnosih in spolnosti

30. maja, 2023 ob 18:00 19:15

Na tej delavnici boš raziskoval koncept “svete” – prisotne spolnosti, ki povezuje telo in dušo! Spolnost je še vedno tabu tema v partnerskih odnosih, zato je čas, da o tem spregovorimo iskreno in odprto! Nauči se, kako ustvariti dober stik s partnerjem za zadovoljujoč odnos!

Ponudba vsebuje

 • on-line delavnica »Tantra v odnosih in spolnosti« pod vodstvom mentorice za spolno inteligenco Rozalije Hartman za 1 osebo
 • delavnica bo potekala v 3 delih, v živo preko aplikacije Zoom (med 18.00 in 19.15.): 1. del) 30. 5. 2023, 2. del): 12. 6. 2023 in 3. del): 13. 6. 2023
 • Kuponi so unovčljivi do 29.5.2023.
 • Obvezna predhodna rezervacija najkasneje 2 dni pred pričetkom delavnice na telefon: 040 628 080 ali preko emaila rozi.lavita@gmail.com (obvezno sporočite šifro kupona).
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral vendar ni bil dosegljiv ali odpovedal rezervacije vsaj 48 ur prej.

DELAVNICA TANTRA V ODNOSIH IN SPOLNOSTI

Na tej delavnici boste raziskovali koncept ” svete” – prisotne spolnosti, ki povezuje ne samo telesa, temveč tudi duše. Spolnost je še vedno tabu tema v partnerskih odnosih, zato je čas, da o tem spregovorimo iskreno in odprto. Sodelujoči bodo spoznali, kaj morajo ženske vedeti o sebi in kaj morajo moški vedeti o ženskah ter obratno. Govorili boste tudi o tem, kaj morajo ženske vedeti o moških in kaj morajo moški vedeti o sebi. Ena od glavnih točk delavnice bo, kako izboljšati svoje spolno življenje, tudi meditativno in popolno, ter kako se znebiti starih vzorcev in omejujočih prepričanj, ki preprečujejo globljo povezavo s partnerjem.

Sodelujoči bodo prejeli številne vaje, kot so dihalne vaje, vaje za povezovanje, tantrične tehnike, zadrževanje ejakulacije, osnove senzualne/ tantrične masaže za domačo rabo, čakre in taoistične tehnike. Ti praktični ukrepi bodo udeležencem pomagali, da bodo izboljšali svoje spolno življenje in se povezali s partnerjem na globlji ravni. Poleg tega boste raziskali termina “dober ljubimec” in “dobra ljubimka”, zakaj je mož sonce, ženska pa luna, ter vpliv cikličnosti žensk na odnos.

Na delavnici se boste posvetili tudi reševanju konfliktov v odnosih in pomenu poslušanja partnerja v odnosu. Sodelujoči se bodo naučili, kako ustvariti dober stik s partnerjem, ki bo pomagal izboljšati njihov odnos, tako na fizični kot tudi na duhovni ravni.

Če želite raziskovati spolnost, poglobiti odnos s partnerjem in se povezati na globlji ravni, se pridružite tej delavnici. Mentorica za spolno inteligenco Rozalija Hartman se bo potrudila, da vam bom pomagala pridobiti nove perspektive in veščine za izboljšanje vašega spolnega življenja in odnosa s partnerjem. Prijava na delavnico je mogoča tako za pare kot posameznike, saj bodo znanja in vaje pripomogle k novemu pogledu na užitek in spolnost.

Zakaj izbrati to ponudbo?

 • razišči koncept “svete” – prisotne spolnosti
 • povečaj intimnost in povezanost s partnerjem
 • osnove senzualne tantrične masaže za domačo rabo
 • dihalne vaje, vaje za povezovanje, tantrične tehnike
 • mentorica za spolno inteligenco Rozalija Hartman
  wpChatIcon