Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Tantrična joga smeha

13. septembra, 2023 ob 17:00 18:45

Tantrična joga smeha združuje elemente joge smeha s koncepti iz tantre, ki je starodavna praksa, osredotočena na raziskovanje in povezavo telesa, uma in duha. Čeprav koncept tantrične joge smeha ni tako razširjen kot običajna joga smeha, lahko predstavim koristi te vadbe.

  • Povezava s telesom in čustvi: Tantrična praksa poudarja zavedanje o telesu in čustvih. Tantrična joga smeha poveča zavedanje o tem, kako smeh vpliva na vaše telo in čustva ter kako lahko te občutke bolje razumete in obvladate.
  • Povezava s partnerjem: V tantričnem joga smehu je poudarek tudi na povezavi med partnerjema. Tantrična joga smeha bo okrepila povezavo s partnerjem prek sproščenosti, smeha in skupnih izkušenj.
  • Sprostitev in osvoboditev: Tudi tantra joga smeha stremi k osvoboditvi telesa in uma ter k sprostitvi blokad. Tantrična joga smeha okrepi ta proces z dodatno sprostitvijo in sproščenostjo, ki jo prinaša smeh.
  • Izboljšano čutno zavedanje: Tantre pogosto poudarjajo zavedanje čutov in občutkov. Tantrična joga smeha bo tudi okrepila vaše čutno zavedanje in vas pripeljala k bolj globokim izkušnjam smeha.
  • Povečano duhovno zavedanje: Tantra vključuje tudi duhovne vidike. Tantrična joga smeha pripomore k večjemu zavedanju vašega notranjega duhovnega stanja prek sproščenosti in pozornosti na dihanje.
  • Raztapljanje napetosti in energetskih blokad: Tantrična praksa vključuje različne tehnike za raztapljanje energetskih blokad. Pripomore pa tudi k lažjemu pretoku energije prek smeha in dihanja.

Prinesite jogo podlogo ter kopalke in brisačo, da se potem lahko še okopamo 😀 po želji seveda, to ni del vadbe.

Prijave na rozi.lavita@gmail.com

10€

Podpeško jezero

Preserje, 1352
wpChatIcon
    wpChatIcon