Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je pretekel.

« Vsi dogodki

Ženski krog: predbožično praznovanje 2023

4. decembra, 2023 ob 18:30 20:30

V čarobnem svetu tantrizma se ženski spolni organ, skupaj z maternico, imenuje joni. Ona ni le fizičen del telesa, temveč nosi v sebi moč ženskega ustvarjalnega principa. Vsaka od nas je nosilka te univerzalne moči, simbolizirane z navzdol obrnjenim trikotnikom, ki predstavlja vrata, skozi katera vsa bitja vstopajo v svet. Ta izvor življenja se manifestira skozi joni, kjer želja in navdih postaneta »rojstvo« novih stvaritev, bodisi fizičnih otrok ali umetniških del.

Vendar pa to ni zgolj zunanje dojemanje; ženska joni je tudi močno povezana z našimi možgani. Ta povezava vpliva na hormonsko ravnovesje, čustveno počutje, samozavest in občutek zaupanja vase. Spolne izkušnje ženske imajo globlje posledice na njeno psiho, telo in dušo. Žal še vedno premalo raziskujemo in razumemo posledice spolnih zlorab, ki se v družbi dogajajo predvsem ženskam. Zato je ključnega pomena, da ženske spregovorimo o svojih izkušnjah, se medsebojno podpremo.

V svetu tantre, kjer se poudarja spoštovanje in soglasje med partnerji, lahko prepoznavanje pomena ženske joni postane ključ za celovito zdravljenje žensk, ki so doživele spolne travme. Z meditacijo na medenici in osredotočanjem na to področje, ženske odkrivamo svojo notranjo moč in magnetizem. Ta notranji stik nas ne omejuje le na fizično lepoto, temveč odpira vrata naši notranji moči, samospoštovanju in ženski duši.

V tej poti odkrivanja ženske esence in prepoznavanja moči joni, postanimo podpornice druga drugi. Skupaj lahko zgradimo okolje, kjer so ženske varne, spoštovane in ljubljene.

Razmisli o nameri, pred krogom pojdi v naravo, da se predihaš. Ta krog je zelo pomemben za vse ženske, saj bomo naredile resnično močno čiščenje in osvobajanje.

Ženski krog se bo zgodil v živo v Ljubljani (lokacija je odvisna od števila prijav). Prijave na ženski krog sprejemam do 30. 11. 2023. Prijavi se na rozi.lavita@gmail.com. Cena za udeležbo je 20 €, Če ti je znesek visok, piši in predlagaj koliko je tvoj doseg. Vsaka prinese mini darilo in si jih na koncu izmenjamo. Darilo je lahko narejeno doma, tvoja kreacija ali tvoja storitev.

S sabo prinesi barvice, blok za pisanje in pa svinčnik, lahko pa tudi glino.

20 €

Kristalno Zdravje Suzy

Kamniška ulica 25
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Zemljevidi
wpChatIcon
    wpChatIcon